نمونه بارکد بین المللی GS1

نمونه بارکد بین المللی GS1
[tlg_alert]

روش دریاف بارکد GS1 به کلی تغییر کرده و دیگر با روش قبل نمی توان برای محصولات فروشگاهی بارکد ۶۲۶ را ثبت نمود. در ادامه مطلب به این تغییرات اشاره نموده و آموزش کاملی از آن ارائه خواهم نمود.

[/tlg_alert]

gs1 چیست؟ جی اس وان – نام سازمانی بین المللی است با بیش از ۱۲۰ کشور عضو که مدیریت ثبت و نگهداری بارکد محصولات کل جهان را بر عهده دارد.

دفتر این سازمان در کشور بلژیک واقع بوده و از طریق وب سایت www.GS1.org خدمات گسترده ای را ارائه می نماید. از آنجا که بارکد فروشگاهی (GTIN) که همه ما در فروشگاه های زنجیره ای با ان برخورد داشته ایم توسط سازمان مذکور صادر می شود، اشتباها به بارکد GS1 معروف شده است.

بارکد بین المللی GTIN بر روی بسته بندی محصولات چاپ شده و پروسه فروش را بسیار آسان می نماید. اگر این بارکد وجود نداشت سرعت محاسبه سبد خرید مشتریان بسیار کاهش و مدت زمان محاسبه قیمت محصولات بسیار افزایس می یافت ولی بارکد GS1 یا GTIN با کمک به بازیابی اطلاعات محصول و قیمت در سیستم کاری کرده که متنوع ترین سبدهای خرید نیز در کمتر از چند دقیقه تسویه حساب شده و از فروشگاه خارج شوند.

قطعا به چگونگی مدیریت چندین میلیون بارکد در سطح جهان و چالشهای آن فکر کرده اید، این فرآیند طی بیش از ۴۰ سال ثبت و صبط و انتشار اطلاعات محصولات در کشورهای مختلف تکمیل شده و امروزه بانک اطلاعاتی ارزش مندی از اطلاعات همه محصولات کل جهان در اختیار شبکه تامین و توزیع کالا قرار می دهد.

استانداردهای استفاده شده در مدیریت اطلاعات بارکد کارهای جهان سبب شده که انجام این کار شدنی شود و با کمی مطالعه درباره آن با مکانیزم و عملکرد آن بیشتر آشنا خواهید شد.

بارکد بین المللی GS1 یا GTIN از ۳ بخش تشکیل شده است، بخش اول و معروف ترین بخش آن کد کشور سازنده کالاست که حتما در محصولات ایرانی عدد ۶۲۶ را در ابتدای بارکد چاپ شده روی آن دیده اید. در ادامه توضیحات بیشتری ارائه خواهم نمود.

پیمایش به بالا